Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

Genieten van extra’s

in het leven? Bekijk nu

hotelvastgoed >>

Zorgeloze EN zekere opbrengsten? Verkrijg nu meer informatie!

Ontdek er alvast meer over in ons gratis eBook ’10 vragen rond hotelvastgoed’

 
Door op “Ja, ik wil meer informatie” te drukken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en geeft u Bricks and Leisure de toestemming u tecontacteren via email en/of telefoon in verband met dit aanbod.

Creëer een aanvullend inkomen met de zekerheid van vastgoed

Het spaarboekje brengt amper nog iets op, de aandelen zijn bijzonder risicovol, … Waar je pas echt zeker van bent, is vastgoed! Waarom dan niet kijken naar de sector waar het echt goed begint te draaien in ons land: Toerisme!

Uitstekende ligging in de stadscentra van België

Goed beheerde hotels op centrumlocatie zijn het hele jaar volzet.

Investeer mee in zo’n hotel en pluk er de vruchten van. Uw eigen opbrengsteigendom in het economisch centrum mikkend op zowel toeristen als zakenlui.

Bricks and Leisure biedt u de kans hiertoe met zijn nieuwe project

Stap mee in het succesvolle nieuwbouwproject in één van de grootste steden in België. Speciaal voor u geselecteerd op uitstekende locaties met de grootste kans op winstmaximalisatie en een heel scherpe prijs. Hoeveel zou u niet moeten betalen voor vastgoed in het centrum van Gent, Brussel, Hasselt, Brugge, Kortrijk, …? Onze prijzen variëren al vanaf 245.000 euro.

U koopt aan een zeer interessante prijs in het centrum
Wij doen het beheer voor u, een zorgeloze investering
U geniet nog meer van het leven met zorgeloze opbrengsten

Een uitstekende service voor uw investering

Uw gemoedsrust staat centraal bij Bricks and Leisure. Wij fungeren als een one-stop shop waarbij we gedurende de termijn van uw investering uw centrale aanspreekpunt vormen. Wij verzorgen de verhuring, de uitbating, het onderhoud en de tijdige betaling.

De samenwerking met een wereldmerk

Park Inn by Radisson verzorgt het dagelijks beheer van het hotel. Met 107 jaar ervaring en 990 hotels in 73 landen staan zij garant voor de perfecte hotelervaring van zakelijke reizigers en toeristen. Een sterk merk met uitstraling dat via uw belegging uw inkomen versterkt en veilig stelt.

Wilt u de uitleg liever persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1000 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.