Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

U wordt mede-eigenaar

van een succesvol merkhotel

in het centrum van Luik

Wilt u wat meer info weten over dit project!


Ontdek hoeveel u eraan kan verdienen en wat het fiscaal voordeel is!

 
Door op “Ja, ik wil meer informatie” te drukken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en geeft u Bricks and Leisure de toestemming u tecontacteren via email en/of telefoon in verband met dit aanbod.

Image 1

Uw vermogen opbouwen
met uw eigen hoteleigendom

Image 1

Waardevast,
zeker en renderend alternatief voor spaarboekje

Voorbeeld van een financiële prognose

  • Totale investering: 320.000 euro
  • Eigen inbreng: 150.000 euro
  • Afbetaling/maand: 610 euro
  • Huurprognose/maand *: 1350 euro
  • Fiscaal voordeel/maand 120 euro
  • Geschatte meerwaarde /maand: 700 euro

UW totaal voordeel*: 1570 euro/maand

*Rendementen van het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Afbetaling op 15 jaar. Voor een gezin met eigen afbetaald huis en twee kinderen ten laste (Studie Stadim)

Luik een bruisende stad en mooi potentieel op meerwaarde!

Vraag aan iemand om 2 steden in Wallonië op te noemen en met zekerheid kan je zeggen dat 90% van de mensen Luik vernoemt. De Vurige stede is het economisch en toeristisch centrum over de taalgrens en is volop in ontwikkeling. Het station, de haven, de Opera, … allemaal vernieuwd met het oog op een sterke groei van de stad. Nu is het dan wel het moment om mee te profiteren zeker!

Investering in het centrum van de grootste stad van Wallonië met uitzonderlijk veel groeipotentieel
Zowel voor toeristen (stad, cultuur + Ardennen maar een kwartier rijden) als zakenlui (haven, topbedrijven en haven)
Topinvestering aan scherpe prijs! In Vlaanderen vindt u niets aan deze prijs in een grootstad

Toerisme al in de lift! Revpar stijgt met 5,5% t.o.v. 2017

De omzet/kamer is in 2017 met 5,5% gestegen ten opzichte van 2016 (artikel Hospitality ON). Zijn deze cijfers een voorbode wat nog komen zal?

Inderdaad, want dankzij de vele investeringen van de Europese Unie en de Belgische overheid (meer dan 6 miljard geïnvesteerd) en zijn unieke ligging (drielandenpunt vlakbij Maastricht en Duitsland). Een investering in een hotelkamer zou dan heel mooi meegenomen zijn.

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.