Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

Zekere opbrengsten,

stabiel het hele jaar door

Benieuwd of hotelvastgoed iets voor u is? 

Geen last van wanbetalers, leegstand of administratie, maar wel zorgeloze opbrensten

 
Door op “Ja, ik wil meer informatie” te drukken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en geeft u Bricks and Leisure de toestemming u tecontacteren via email en/of telefoon in verband met dit aanbod.

“Een rendement waar investeerders niets voor hoeven te doen en toch nog iets tastbaars achter de hand hebben”

– Gauthier De Lange, Project manager –

Ooit al op hotel geweest zonder te betalen?

Dankzij hotelvastgoed ben je zeker van je opbrengsten zonder ooit in contact te komen met wanbetalers, leegstand of administratie. Jij deelt in alle opbrengsten van het hotel (bar, restaurant, alle verhuur kamers,…)

Alternatief spaarboekje dat meer opbrengt
Een professionele uitbater neemt alle zorgen op zich
Extra aanvullend inkomen om te genieten van het leven
Vaak ook mogelijkheid om zelf te verblijven in het hotel

Voorbeeld: Radisson Blu Balmoral Spa (Uitverkocht in 2015)

Een bestaand viersterrenhotel met bewezen rendement. Iconisch in zijn omgeving. We verkochten dit project razendsnel uit.

Investeerders konden 3 jaar geleden instappen
Nu al mooie opbrengsten
Eigen wellness, uniek in Spa
Meest gegeerde seminarieruimtes van Wallonië
Vijfvoudige inkomstenstroom, financieel gezond en sterk.

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.